• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (4)
  Overig
 • (34)
  Evenement
 • (1)
  Muziek

Workshop 'de Zorg de Baas' in Ottoland

maandag 11 februari 13:00 uur

OTTOLAND - Binnenkort start in Ottoland een workshop, bestaande uit meerdere bijeenkomsten, voor mensen die zorgen voor een naaste. Dit kan bijvoorbeeld een (schoon)ouder zijn, een partner of een kind. Deze cursus wordt georganiseerd  in samenwerking tussen sociaal team Molenlanden en MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

De workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten en 1 terugkombijeenkomst in het Huis van de Waard, A 94 in Ottoland. Er is aandacht voor onderwerpen als: evenwicht tussen draagkracht en draaglast, omgaan met reacties van uw omgeving en de rol van het netwerk. (H)erkenning van en over uw situatie en met anderen praten kan het gevoel van steun vergroten.

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagmiddag van 13 tot 15 uur op de volgende dagen: 18 en 25 februari, 4 en 25 maart, 1 en 8 april. De terugkombijeenkomst is op 24 juni 2019. De kosten van de workshop bedragen eenmalig € 10,00 voor het schriftelijk materiaal. Wanneer u vragen heeft of  u wilt zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met het Sociaal Loket via 088 – 75 15 00 of per e-mail sociaalloket@jouwgemeente.nl.


deel deze activiteit