Logo demerwestreek.nl


Katvertentie: Snoepie zoekt een huisje

Sliedercht - Een nieuwe aflevering van de rubriek Katvertentie. De stichting Dierenasiel Sliedrecht stelt elke keer een kat voor, in de hoop een goed huis voor hem te vinden. Deze week is het de beurt aan Snoepie.

Snoepie: "Zo. En dan nu ik aan het woord. Hallo luitjes, ik ben Snoepie. Ik zie er uit als om op te vreten, vandaar die naam, maar dat begrepen jullie vast al. Ik ben de baas in Dierenasiel Sliedrecht. Nu alweer een jaartje, en het gaat me redelijk goed af om mijn personeel in toom te houden. Ze gaan af wanneer ik dat wil, ze stoppen met kletsen als ik dat zat ben, en… het belangrijkste: ze zitten niet aan me te friemelen. Dat blief ik namelijk niet. Vieze mensenvingers aan mijn lijf. Jakkes. Wanneer het zo'n hardleers asielmensje toch een keertje gelukt is om mij te aaien dan kan ik weer helemaal opnieuw beginnen met mijn mooie glimmende jasje wassen.

Misschien denkt u nu: "Hé die onmetelijke schoonheid komt me bekend voor?" Nou dat kan kloppen. Ik heb al eerder mijn verhaal gedaan in de krant maar het daten is toen niks geworden. Ik ben inmiddels 10 lentes jong en nu wordt het toch wel de hoogste tijd voor een eigen huisje, hoor. Met bekwaam personeel. Ik hoef niet zo nodig andere kattenbeesten om me heen, die vind ik vaak hoogst irritant.

Kleine kinderen is ook niet zo'n strak plan aangezien ik van de 'strenge opvoeding ben' en me niet schaam om een corrigerende tik uit te delen wanneer nodig. Ik hou van de buitenlucht maar zal geen lange wandelingen maken, dus een balkon met uitzicht is ook prima.

Ook heb ik veel hobby's, namelijk fitnessen (dit is allemaal spier wat je ziet), spelletjes met draadjes, op je boek of krant liggen en mezelf verder ontwikkelen op culinair gebied.

Geïnteresseerden mogen zich melden voor meer informatie bij één van mijn secretaresses. Het wordt aanbevolen om op afspraak met één van hen kennis met mij te komen maken. Omdat ik zo speciaal ben, hè? Logisch. Goed dan, wellicht tot laters!"

Wie naar aanleiding van deze Katvertentie interesse heeft, kan contact opnemen met de stichting Dierenasiel Sliedrecht via het volgende emailadres: info@sds-eo.nl of telefoonnummer 06 331 338 91.

Reageer als eerste
Meer berichten