Logo demerwestreek.nl


Drie mensen werden door de Sliedrechtse stichting in het zonnetje gezet. (Foto: Privé)
Drie mensen werden door de Sliedrechtse stichting in het zonnetje gezet. (Foto: Privé)

Stichting zet drie mensen in het zonnetje

Tijdens de Bolderbraderie kon men weer iemand opgeven wie door Stichting dromen zonder beperking Sliedrecht in het zonnetje mocht worden gezet..

SLIEDRECHT - Uit alle aanmeldingen heeft de stichting er drie gekozen. Van de week is de stichting bij Diny geweest. Ondanks een lastige periode staat ze voor iedereen klaar en cijfert ze zichzelf vaak weg. Tijdens het gesprek begon ze te lachen dat het wel klopt. Later blijkt mevrouw gelukkig ook te beschikken over lieve familie, vrienden en buren die dit zien en haar helpen waar mogelijk. Door één van hen was ze dan ook opgegeven.

Het tweede bezoek was aan Jolanda, zij is chronisch vermoeid, haar buurvrouw vond dat ze wel even opgevrolijkt kon worden. Het derde en tevens laatste bezoek was aan Dieuwke. Zij was dit jaar geslaagd voor haar examen, nadat ze het vorig jaar onverwachts niet had gehaald. Haar nichtje vond dit wel een beloning waard, waar Dieuwke ook erg blij mee was.

Iemand een positieve boost geven is een kleine moeite, maar soms met een groot effect, merkt de Sliedrechtse stichting. Kijk komende week eens rond in uw omgeving en verras iemand. Goed doen is zo'n kleine moeite!

Reageer als eerste
Meer berichten