Verhuisfamilie zoekt met spoed coördinator

Alblasserwaard - Stichting De Verhuisfamilie is per direct op zoek naar een vrijwilliger die als coördinator aan de slag wil. De stichting coördineert verhuizingen voor mensen die daar zelf de financiële middelen en het sociale netwerk niet voor hebben. Daarbij wordt er samengewerkt met vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers.

De functie van coördinator werd tot voor kort door John van den Berg ingevuld. Hij gaat de stichting verlaten omdat hij zijn zoektocht naar een betaalde baan succesvol heeft afgesloten. “De Verhuisfamilie gaat mij aan het hart. Ik heb hier tot op de dag van vandaag altijd met veel plezier gewerkt.”

Een echte familie

Stichting De Verhuisfamilie is in 2014 opgericht en werd al direct uitgeroepen tot beste goede doel van Nederland. Het doel is om mensen te helpen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen, bijvoorbeeld omdat het te duur is geworden of niet meer toegankelijk is vanwege een beperking. De ‘familie’ coördineert de verhuizing en regelt de vrijwilligers en professionele hulp van een Erkend verhuisbedrijf. Nog belangrijker dan dat, zorgt de stichting ervoor dat iemand zich minder eenzaam voelt.

Coördinator gezocht

Stichting De Verhuisfamilie is per direct op zoek naar een nieuwe coördinator. Het aantal uur voor deze functie is in overleg te bepalen, met daarbij een minimum van 8 uur in de week.

De werkzaamheden bestaan uit: de aanvragen van hulpverleners in behandeling nemen en de verhuizing coördineren. De Verhuisfamilie heeft daarvoor een goed opgebouwd netwerk van vrijwilligersorganisaties en erkende verhuisbedrijven.

Voor deze vrijwilligersfunctie is de stichting op zoek naar een echte regelneef. Op het kantoor van de stichting in Alblasserdam is er een werkplek (computer en telefoon) beschikbaar. In de beginperiode is er ruim de tijd om goed ingewerkt te worden. De vrijwilligersfunctie mag – onder voorwaarden – ook ingevuld worden als je een uitkering ontvangt.


Meer informatie: 078 699 0333 of verhuisfamilie@mondial-movers.nl. Info: www.verhuisfamilie.nl.

Meer berichten