Logo demerwestreek.nl


Arie van den Nieuwendijk van Partycentrum de Lockhorst. (Foto: Suzanne Heikoop | SHe Fotografie)
Arie van den Nieuwendijk van Partycentrum de Lockhorst. (Foto: Suzanne Heikoop | SHe Fotografie) (Suzanne Heikoop | SHe Fotografie)

Cafe voor ZZP-ers in Sliedrecht

Iedere eerste dinsdag van de maand vindt vanaf zaterdag 29 oktober weer het ZZP-café plaats bij Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht, van 9.00 tot 13.00 uur. Het is een samenwerking tussen het partycentrum en de Vereniging Sliedrechts Ondernemen (VSO).

Door Eline Lohman

SLIEDRECHT – De foyer van De Lockhorst wordt op 29 oktober weer het onderkomen voor zzp'ers, vertelt Arie van den Nieuwendijk van het partycentrum. "Zij kunnen afspraken plannen met opdrachtgevers en relaties en zo kunnen ze zich verzamelen om te netwerken tijdens het ZZP-café. Wij stellen de foyer graag beschikbaar voor deze activiteit."

Het initiatief kwamen van zowel De Lockhorst als de VSO. "We zijn in april van dit jaar begonnen. Wij hebben ruimte om kleine zelfstandigen te ontvangen en de VSO hoopt op weer wat nieuwe leden. Hoe het loopt? Eerlijk gezegd had ik er wel wat meer van verwacht. Er is wel ruchtbaarheid gegeven aan het feit dat het café elke maand bij ons gehouden wordt, maar de mensen moeten er op de een of andere manier nog aan wennen denk ik."

Per bijeenkomst zijn er nu twee, drie tafels bezet en dat mag wel meer worden, vindt Arie. "Er zou nog meer interactie kunnen komen tussen zzp'ers. Dan kun je ook echt wat voor elkaar betekenen. We hebben nog steeds ambitie met het ZZP-café. Want het ligt op een ideale locatie, langs de snelweg A15. Perfect voor het maken van zakenafspraken. Hier kunnen mensen netwerken en bereiken ze vaak meer dan alleen thuis zitten werken. Je doet net weer wat andere contacten op."

De Lockhorst gaat de activiteit – waarvoor geen lidmaatschap van de VSO vereist is en waarvoor mensen zich niet hoeven aan te melden - nog evalueren met de Vereniging Sliedrechts Ondernemen, na een jaar, dus april volgend jaar. Arie: "Dan gaan we kijken of we verder gaan. Maar niet geschoten is altijd mis, dus we houden goede hoop!"

De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht is een multifunctionele accommodatie met daarin een Bronbad, sporthal, Partycentrum en Brasserie Elco . Partycentrum de Lockhorst biedt ruimte voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. 

De Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen is in 1973 opgericht met als doel een verbinding te zijn tussen ondernemers en overheden en het bevorderen van de communicatie onderling. De missie is het stimuleren van lokaal ondernemerschap door middel van het behartigen, versterken en uitdragen van de belangen van de leden. Het versterken van elkaar en daarmee de Sliedrechtse economie is hierbij een speerpunt.
 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox