Logo demerwestreek.nl


Er worden twee workshops gegeven op locatie van de Bibliotheek. (Foto: Privé)
Er worden twee workshops gegeven op locatie van de Bibliotheek. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Kennismaken met Vincent van Gogh tijdens workshop

Het Dordrechts Museum gaat samen met 'Erbij in Sliedrecht' workshops aanbieden aan de bezoekers van het Kom erbij Festival om actief deel te nemen aan de beleving van kunst.

SLIEDRECHT - Er worden twee workshops gegeven op locatie van de Bibliotheek. Kunst Maakt de Mens is een educatief programma, waarbij het Dordrechts Museum naar de mensen komt. In de workshop ontdekken deelnemers dat je met kunst jezelf kunt uitdrukken. De kern is dat je erachter komt wat kunst met je kan doen, ongeacht leeftijd of mogelijkheden. Het leven en werk van Vincent van Gogh vormen de inspiratie om de kunstenaar in jezelf te ontdekken.

"De belangrijkste reden is dat wij gevoel voor schoonheid en het beleven van kunst met een zo breed mogelijk publiek willen delen," aldus directeur Peter Schoon. "Op deze manier bereiken we ook mensen die, om welke reden dan ook, het museum niet of nauwelijks bezoeken." De workshop Kunst Maakt de Mens vindt plaats tijdens het Kom erbij Festival op 23 september 2017 in de Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1. De eerste workshop start om 11.30 uur en de tweede workshop om 13.30 uur. Er kunnen 14 personen deelnemen per workshop. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Meldt u zich dan alvast aan door te mailen naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox