Logo demerwestreek.nl


Deelnemers aan de Avondvierdaagse in 2017.
Deelnemers aan de Avondvierdaagse in 2017. (Foto: pr)

Data Avondvierdaagse Sliedrecht bekend

Sliedrecht - Alle inwoners van Sliedrecht kunnen van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni weer meedoen met de Avondvierdaagse Sliedrecht. Dankzij het grote succes van vorig jaar, vinden de start en de finish van de Avondvierdaagse Sliedrecht ook weer plaats op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg.

Jong én oud kunnen een week lang iedere avond weer de wandelschoenen aantrekken. Wandel samen met klasgenoten, vrienden of familie vier avonden door Sliedrecht. "Hopelijk kunnen we er met elkaar weer een mooie wandelweek van maken!", zegt Dik Schreuder namens de Avondvierdaagse Sliedrecht.

Succes

Vorig jaar had de Avondvierdaagse Sliedrecht voor het eerst een hele andere opzet: de start en finish waren op het IJsbaanterrein, voor iedere afstand waren nieuwe wandelroutes uitgestippeld en ook de drie kilometer was weer terug van weggeweest. "Voor deze nieuwe aanpak hebben we veel complimenten gekregen", zegt Dik. "Zeker de nieuwe locatie voor start en finish was een heel groot succes."

Wandelroutes

De nieuwe wandelroutes zijn door de organisaties onder de loep genomen. "Helaas waren niet alle routes foutloos", zegt Dik. "We zijn de routes verder aan het verbeteren met een nog duidelijkere routebeschrijving." Deelnemers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit de 3, 5 en 10 kilometer. Ook voor de bewoners van de Merwebolder en Waerthove zijn weer speciale routes uitgezet. "Zo wordt het een wandelfeest voor heel Sliedrecht."

Veilig

Veiligheid blijft altijd een belangrijk aandachtspunt. "Daarvoor zijn iedere avond flink wat verkeersregelaars op de been", zegt Dik. "Zonder hen kunnen we geen avondvierdaagse lopen. De organisatie is dus erg blij met hun inzet. We hopen daarom ook dat zij zich komend jaar weer willen inzetten en wellicht dat andere mensen zich ook willen aanmelden." Dan kan heel makkelijk door te mailen naar info@stichtingevenementensliedrecht.nl.

Meer informatie

Binnenkort volgt meer informatie over hoe iedereen zich kan inschrijven voor de Avondvierdaagse Sliedrecht. Meer informatie is te vinden op www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl of kijk op www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.

Meer berichten
Shopbox