Logo demerwestreek.nl

Organisaties kunnen zich aanmelden voor NLdoet

Sliedrecht - Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners…

Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De editie voor komend jaar wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart.

Het Oranje Fonds heeft in totaal 2 miljoen euro beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. Organisaties kunnen tot 30 januari maximaal 400 euro per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op.

Op de website www.nldoet.nl staan de voorwaarden en is het aanvraagformulier te vinden. Iedere organisatie krijgt begin maart het NLdoet promotiepakket.

In februari roept het Oranje Fonds heel Nederland op om tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken, om er zo gezamenlijk landelijk en lokaal een succes van te maken.

Wie ook overweegt om mee te doen, maar niet precies weet hoe, kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt, mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416729. Het Vrijwilligerspunt is intermediar voor NL Doet en kan adviseren bij het bedenken en de organisatie van een klus.

Meer berichten
Shopbox