Logo demerwestreek.nl

Rijbewijskeuringen

Sliedrecht - Senioren, chauffeurs met C/D/E rijbewijs en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs door een arts moeten worden gekeurd, kunnen op de woensdagen 17 januari en 14 februari terecht in het Activiteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht. Voor wie deze data niet uitkomt, zijn er andere mogelijkheden in de regio. Tarief: Senioren 35 euro en 50 euro voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kan tijdens kantooruren gebeld worden naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.
Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag) meer en verwijzen naar het CBR. De Eigen Verklaring is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg en kost 41 euro. De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Meer berichten
Shopbox