Logo demerwestreek.nl


Bij allebei de vestigingen van Brown Eyes vindt een actie plaats, onder de noemer 'Geef een glimlach cadeau'. (Foto: Eline Lohman)
Bij allebei de vestigingen van Brown Eyes vindt een actie plaats, onder de noemer 'Geef een glimlach cadeau'. (Foto: Eline Lohman)

Aandacht voor vrouwen met kanker

Het is op zondag 4 februari Wereld Kanker Dag, waaraan wereldwijd aandacht wordt geschonken. Bij schoonheidsinstituut Brown Eyes in Sliedrecht en Papendrecht staat de hele maand februari in het teken van dit thema, met meerdere acties.

Door Eline Lohman

SLIEDRECHT/PAPENDRECHT – Bij allebei de vestigingen van Brown Eyes vindt een actie plaats, onder de noemer 'Geef een glimlach cadeau'. Het gaat om gratis verwenmomenten voor vrouwen met kanker. Zo kan in Sliedrecht een gezichtsbehandeling genomen worden. In Papendrecht kunnen dames kosteloos een voetverzorgende behandeling krijgen.

Het is mooi om aan zo'n landelijke actie mee te kunnen doen, vertelt Jolanda van Renswoude-Dekker van Brown Eyes. "Vrouwen met kanker hebben veel te verwerken en dan is het fijn als ze even niet hoeven na te denken over de ziekte en de pijn. Wij geven vrouwen een lichtpuntje, een beetje ondersteuning in een moeilijke tijd. We hebben een groot team en weten wat we kunnen doen met een huid van iemand die kanker heeft. Zo mooi om mee te kunnen doen en een klein steentje bij te dragen. Als we ons met elkaar inzetten, kunnen we het verwezenlijken dat mensen positief de stoel uit gaan. Dat zagen we al toen we eerder meededen aan deze actie en dat is geweldig om te zien."

Tijdens de verwenmomenten in februari kunnen vrouwen met kanker even ontspannen, hoopt Jolanda. "Tijdens de gezichtsbehandeling in de vestiging in Sliedrecht kunnen mensen lekker ontspannen tijdens bijvoorbeeld een massage van het gezicht. In Papendrecht houden we ons bezig met pedicure, dus daar kunnen dames terecht voor een relaxte voetmassage. Het is maar net wat mensen graag willen."

De vorige keer zat het helemaal vol en Jolanda raadt aan om snel een plekje te reserveren om zeker te zijn van deelname aan de actie. "Natuurlijk zouden we het liefst niemand willen teleurstellen, maar we kunnen helaas niet onbeperkt dames mee laten doen aan deze actie. Daarom doen mensen er goed aan zich snel in te schrijven." Dat kan via het telefoonnummer 0184-633746 of via de mail, info@brown-eyes.nl. De vestiging in Sliedrecht zit aan de Thorbeckelaan 75 en die in Papendrecht in gezondheidscentrum De Zorgmolen aan de Poldermolen 2. Zie voor informatie over het schoonheidsinstituut de website www.brown-eyes.nl.

Meer berichten
Shopbox