Logo demerwestreek.nl


Het programma is zeer divers: klassieke meesterwerken, populaire composities, virtuoze solo's, een orgelimprovisatie op verzoek. (Foto: Privé)
Het programma is zeer divers: klassieke meesterwerken, populaire composities, virtuoze solo's, een orgelimprovisatie op verzoek. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Nieuwjaarsconcert met cd-presentatie

GIESSEN-OUDEKERK - Op zaterdag 27 januari geven Corné van der Giessen (panfluit), Leon Koppelman (panfluit en harp) en Jan Peter Teeuw (orgel) een bijzonder instrumentaal nieuwjaarsconcert in de prachtige Hervormde Kerk van Giessen-Oudekerk.

Het programma is zeer divers: klassieke meesterwerken, populaire composities, virtuoze solo's, een orgelimprovisatie op verzoek… Kortom: een gevarieerde muzikale avond voor het hele gezin! Tijdens het concert wordt ook de cd 'Tricolore II' gepresenteerd, het vervolg op de succesvolle cd 'Tricolore' uit 2012.

Corné van der Giessen (1986) kreeg panfluitlessen van Pieter Dijksman en Liselotte Rokyta en orgellessen van Bert Roest en Hayo Boerema. Hij geeft veelvuldig concerten en werkte mee aan diverse cd-opnamen en gaf een succesvolle DVD uit. Ook was hij organist bij een kinderkoor.

Leon Koppelman (1986) kreeg panfluitlessen van Gerard Rijken van Olst en de Roemeense virtuoos Nicolae Pirvu. Hij geeft regelmatig concerten en werkte mee aan diverse cd-opnamen. Samen met Jan Peter maakte hij vier cd's in de serie 'Leon in Concert'.

Jan Peter Teeuw (1987) is kerkorganist in Ridderkerk. Ook geeft hij regelmatig concerten, zowel als solist als als koorbegeleider. Van zijn hand verschenen bundels met orgelmuziek, instrumentale muziek en koorbewerkingen. Jan Peter werkte mee aan vele cd's, waaronder drie solo-cd's, opgenomen in Bolnes (2007), Leeuwarden (2009) en Purmerend (2013). Met Marien Stouten maakte hij twee vierhandige cd's, opgenomen in Recklinghausen (2010) en Dudelange (2012).

Het concert begint om 19:30. De toegang is € 7,50 per volwassene en € 2,50 per kind (maximaal € 20,00 per gezin). Voor en na het concert zijn er cd's te verkrijgen van de musici, waaronder uiteraard de cd 'Tricolore II'. Ook zijn er diverse bundels (instrumentale) bladmuziek te koop. Jong en oud van harte welkom! Meer informatie: www.janpeterteeuw.nl.

Meer berichten
Shopbox