The Relic - een Anouk Tribute - speelt zaterdag in The Moonshine. (Foto: pr)
The Relic - een Anouk Tribute - speelt zaterdag in The Moonshine. (Foto: pr)

Anouk Tribute zaterdag in The Moonshine

Sliedrecht - De Anouk tribute van The Relic is ontstaan uit de complimenten aan zangeres Caroline Wubbots als de band tijdens hun optredens een nummer van Anouk speelden. Na het zoveelste compliment dat ze toch wel heel dicht bij het stemgeluid van "Mama Noeki" kwam werd de knoop doorgehakt en was de Tribute to Anouk geboren.

Met stevige rock als achtergrond voelt The Relic zich als geen ander thuis in het reportoire van Anouk. Omdat de sound van The Relic toch al veel overeenkomsten vertoonde met de muziek van Neerlands grootste rock diva klinken de nummers zoals ze horen te klinken en dat is meer mensen opgevallen. Zo stond The Relic op diverse festivals en speelden zij in bekende popzaken als Podium Duyker, Patronaat, De Nozem & De Non, etc...

De shows van The Relio staan als een huis en weet iedere keer het publiek te overdonderen met het geweldige enthousiasme. De band speelt de stevige songs als The Dark, R.U. Kiddin' Me en Nobody's Wife maar schuuwd ook zeker de gevoelige ballads niet. Songs als Lost, For Bitter Or Worse en Three Days In A Row bezorgen menigeen kippenvel tijdens deze meer dan waardige tribute.

Het belooft een geweldige avond te worden die je gezien, gehoord en ervaren moet hebben!

Bekijk hier de promo van The Relic: https://www.youtube.com/watch?v=3cJLNgLoPhg

Meer berichten