Inspiratiemarkt zorg

Sliedrecht - Het UWV Servicepunt Zorg en Welzijn en de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid houden op donderdagmiddag 15 maart van 15.00 tot 18:00 uur een Inspiratiemarkt Zorg in de Lockhorst (Sportlaan 1) in Sliedrecht.
Op deze Inspiratiemarkt staan 14 regionale zorgorganisaties klaar om te informeren over de baankansen binnen de sector Zorg en Welzijn. Ook kunnen de aanwezige loopbaancoaches van het project Sterk in je Werk alles vertellen over de mogelijkheden voor een gratis loopbaangesprek. Verder is het Da Vinci College er om alle vragen te beantwoorden over de opleidingsmogelijkheden binnen Zorg en Welzijn.

Momenteel is er sprake van een personeelstekort op de (regionale) arbeidsmarkt Zorg. De Inspiratiemarkt is de ultieme gelegenheid voor werkzoekenden en andere belangstellenden om zich verder te verdiepen in de baankansen op deze regionale arbeidsmarkt Zorg. De 14 aanwezige zorgorganisaties zullen de nodige aandacht besteden aan de openstaande vacatures bij hun organisatie.

De Week van Zorg en Welzijn
De Inspiratiemarkt vindt plaats tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018. In deze Week openen diverse zorgorganisaties hun deuren voor het belangstellend publiek. Ook in de regio Zuid-Holland Zuid laten veel zorgorganisaties zien wat een geweldig werk er geleverd wordt in de zorgsector. De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 tot en met 16 maart. Voor activiteiten in de buurt en deelnemende organisaties, kijk op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

Meer berichten