Aanstaande zomer staat Donald Duck centraal in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. (Foto: Privé)
Aanstaande zomer staat Donald Duck centraal in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Maak een werkstuk over Donald Duck

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Aanstaande zomer staat Donald Duck centraal in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam.

En niet alleen Donald, maar ook zijn familie en vrienden zijn er te vinden. Het museum wil iedereen een kans geven om aan deze zomerexpositie mee te doen. Dat kan heel eenvoudig door een werkstuk te maken van iets dat met Donald Duck te maken heeft. Reacties graag vooraf naar het museum.

Samenwerking, vernieuwing en kwaliteitsverbetering staan dit jaar hoog in het vaandel van De Koperen Knop. In dat kader doet het museum een beroep op u: maak een werkstuk over Donald Duck. Dat kan en mag van alles zijn. Denk aan kostuums, silhouetten, tekeningen, (bewerkte) foto's, schilderijen, beelden, figuren van papier maché en nog veel meer. U kunt hiervoor alle geschikte materialen gebruiken. En natuurlijk mag u alle figuren rond de stripheld hierbij betrekken, of de vele specifieke voorwerpen, die zo kenmerkend zijn voor Donald Duck. Bijvoorbeeld Lampje, de trouwe gezel van Willy Wortel.

Natuurlijk wil het museum zo snel mogelijk weten wat er zoal gaat worden gemaakt voor de expositie., Want daar moet bij de inrichtingsplanning rekening worden gehouden. Daarom het dringende verzoek eerst even met het museum contact op te nemen, alvorens u aan de slag gaat. Dat kan door:

      Langs te gaan op het adres Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam

      Een email te sturen naar aan koperenknop@koperenknop.nl

      Melden per telefoon 0184-611366

Het museum is open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur. Als u meer van het museum wilt weten, kijkt u op www.koperenknop.nl. Er wordt zo snel mogelijk op uw melding gereageerd en dan kunt u aan de slag. De expositie is gepland in de periode 23 juni tot en met 8 september 2018. We gaan er met elkaar een pracht van een expositie van maken.

Meer berichten