De zomer komt eraan! (Foto: Privé)
De zomer komt eraan! (Foto: Privé) (Foto: Stock)

Advies Inloop Dagen bij Figura Lingerie

SLIEDRECHT - Elke vrouw wil er goed uitzien en zich prettig voelen. Figura Lingerie Sliedrecht biedt een totaal pakket BORSTZORG producten die met deskundigheid geselecteerd zijn voor u.

Gedurende het leven van vrouwen veranderen borsten van maat en vorm. Daarom is het zaak om altijd te zoeken naar de juiste beha, die aansluit bij de situatie. Bij Figura Lingerie Sliedrecht vind je naast een collectie mooie verleidelijke lingerie en badmode ook speciale comfort lingerie. Elke wens of maat vind je in deze mooie speciaalzaak en bij Figura Lingerie weten ze precies hoe ze hiermee om moeten gaan

Wanneer er een borst-of borstsparende operatie, of een reconstructie heeft plaatsgevonden ontstaan er allerlei vragen. Tijdens de inloop dagen vanaf dinsdag 10 april tot zaterdag 14 april kunt U terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld …
-Mijn prothese is steeds zichtbaar. Hoe voorkom ik inkijk?
-Wat kan ik het beste dragen tijdens of na de periode van een borst-reconstructie of bestraling
-Waarom trekt mijn kleding scheef na een borst- of herstel operatie?
-Mijn borsten zijn ongelijk…wat nu?

Eerst en vooral zijn de adviseuses van Figura Lingerie er om u te ondersteunen, correct te informeren en te helpen met wat u nodig heeft. Ook met uw vragen na een operatie, bij figuurveranderingen, of over de juiste maat van uw lingerie of borstprothese kunt u altijd bij haar terecht. Het aanmeten vereist veel deskundigheid en professionaliteit. Het gaat tenslotte altijd om uw gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen.

Na een borstoperatie of reconstructie kan er maatverschil ontstaan. Voor de juiste symmetrie zijn er deelprothesen vullingen van siliconen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het gebruik hiervan is ongecompliceerd en huidvriendelijk. Een borst(deel)prothese mag op de huid gedragen worden. Dit geeft een zeker en veilig gevoel. Door de zorgverzekeraar wordt ook een deelprothese vergoed en soms de lingerie en badkleding hiervoor. Chroom niet om informatie in te winnen bij Figura Lingerie Sliedrecht want het is echt niet nodig om met ongelijke borsten rond te blijven lopen.

Als er oedeem ontstaat in de geopereerde borst of rond het operatie gebied is er niet allen fysio therapie nodig maar zijn er ook specifieke aanpassingen nodig zijn om het lymfevocht weer te laten stromen zonder belemmeringen of knellende lingerie. De licht masserende werking van een oedeem reducerende borstprothese geeft een aangenaam draagcomfort eventueel in combinatie met een massage beha of compressiebeha. Om verzekerd te zijn van het juiste advies werkt Figura Lingerie Sliedrecht  hiervoor samen met  gespecialiseerde therapeuten om zo oedeem klachten te voorkomen of te verminderen,

Tijdens de inloop dagen vanaf dinsdag 10 april tot en met zaterdag 14 april 2018 is er weer veel informatie te verkrijgen over de juiste symmetrie na een borstoperaties, borstsparende-, of herstel operaties. Info over het ontstaan van oedeem en hoe u dit kunt voorkomen. De nieuwste  Xtra Light Comfort borstprothese kunt u passen met de mooie bijpassende lingerie. Ook de  badkleding collectie 2018 is weer binnen bij Figura Lingerie. U kunt gewoon zonder afspraak binnen lopen. Het gespecialiseerde mammacare team staat voor u klaar. De juiste borstprothese met een passende beha geeft u zekerheid en daardoor weer meer zelfvertrouwen.

Donderdag 12 april is de consulente van het merk Amoena aanwezig. Zij geeft advies over deelprothese na een borstsparende operatie. Deze keer kunt u hiervoor het beste een afspraak maken zodat u in alle rust en privacy geadviseerd kan worden.
Dit kan via de mail: info@figuralingerie.nl  of telefonisch: 0184 415 092.

Een mannequin zal gedurende de gehele dag lingerie en badmode showen. Lekker ongedwongen dus. Het wordt een leuke week vol verassing. Er is een leuke attentie voor alle klanten en er zijn prijzen te winnen. De zomer komt eraan, het gevoel van zon, zee, strand en langs-de-branding-in-je-nieuwe- badkleding komt weer heel dichtbij. Met passende badmode zal je altijd stralen. De zoektocht naar jouw perfecte badmode begint bij Figura Lingerie met een leuke actie: 10% korting op alle badmode tot 14 april.

Loop eens binnen bij deze deskundige speciaalzaak en overtuig uzelf. De koffie is vers gezet en er wordt vast en zeker iets lekkers geserveerd. Figura Lingerie voor BORSTZORG en een goed GEVOEL.
 

Meer berichten