Bekroond als beste bluesact door The Dutch Blues Foundation in 2012 en nogmaals in 2016, wordt ook Sliedrecht in de tour aangedaan. (Foto: Privé)
Bekroond als beste bluesact door The Dutch Blues Foundation in 2012 en nogmaals in 2016, wordt ook Sliedrecht in de tour aangedaan. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

'The Juke Joints' bij Blues & Zo

SLIEDRECHT - Op zaterdagmiddag 21 april 16.30 uur springt Blues & Zo uit de startblokken met een wervelend optreden van boogie & partybluesband 'The Juke Joints'.

De Zeeuwse bluesrockers stonden op festivals en podia in heel Europa en ver daar buiten. Bekroond als beste bluesact door The Dutch Blues Foundation in 2012 en nogmaals in 2016, wordt ook Sliedrecht in de tour aangedaan in het kader van het 35 jarig bestaan van de band.

Met grondlegger en drijvende kracht Peter Kempe op de drumkit, zang en mandoline, Derk Kopershoek op de bas, Michel Staat voor het verfijnde gitaarwerk en John 'Sonnyboy' van der Broek op harmonica en zelfs een vleug accordeon. De gratis broodjes voor alle hongerige magen zullen ook ditmaal niet ontbreken bij dit grote feest in The Moonshine, Stationsweg 3 in Sliedrecht. Gratis entree.

Meer berichten