Burgemeester Van der Borg en zijn echtgenote kwamen het bruidspaar feliciteren. (Foto: Ria Scholten)
Burgemeester Van der Borg en zijn echtgenote kwamen het bruidspaar feliciteren. (Foto: Ria Scholten) (Foto: Ria Scholten)

Echtpaar Vink viert zestigjarig huwelijksjubileum

Wijngaarden - Het was dinsdag 10 april precies zestig jaar geleden dat Cor Vink (90) en Teuna Vink-Van Dieren (86) in het huwelijk traden. Burgemeester Dirk van der Borg en zijn echtgenote kwamen op bezoek om de felicitaties van het gemeentebestuur over te brengen. Zij brachten een fraaie gegraveerde karaf met vier bijpassende glazen mee.

Het was die dag dubbel feest aan de Burg. Brouwerstraat. Mijnheer vierde namelijk zijn negentigste verjaardag. Bijzonder is ook dat de burgemeester tien jaar geleden ter gelegenheid van het gouden huwelijksfeest ook op bezoek is geweest. De echtelieden hebben elkaar ontmoet via een wederzijdse kennis. "De vonk sloeg direct over", kunnen zij zich nog goed herinneren. "Na ons huwelijk zijn we aan de Parallelweg in Sliedrecht gaan wonen. In 1997 zijn we verhuisd naar Wijngaarden." Het paar kreeg twee zonen en een dochter. De familie is in de loop van de tijd uitgebreid met acht kleinkinderen (van wie één in herinnering).

Mijnheer en mevrouw hebben altijd hard gewerkt op hun veehouderij, die op een andere locatie wordt voortgezet door hun oudste zoon. In zijn schaarse vrije tijd was de heer Vink graag in de weer met een legpuzzel. Mevrouw heeft altijd veel gelezen. Zij vinden het fijn dat zij nog zelfstandig kunnen wonen en lossen samen nogal eens een woordzoeker op. Het feest is zaterdag gevierd bij Het Bolle Bevertje in Werkendam.

Meer berichten