Slimmer op vakantie met je smartphone. (Foto: Privé)
Slimmer op vakantie met je smartphone. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Slimmer op vakantie met je smartphone

SLIEDRECHT - Op dinsdag 8 mei wordt er van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Sliedrecht een demonstratie gegeven van handige vakantieapps.

De Koffie met… van dinsdag 8 mei staat in het teken van vakantie. Annelies Mosterdijk komt langs en vertelt over handige apps die je mee op reis kunt nemen. Google Maps, Google Translate en Tripadvisor komen aan bod. Daarnaast gaat het ook over WIFI, de kosten van het internet, mobiele gegevens, leuke vakantiegadgets en het sturen van een foto naar het thuisfront. Annelies zal de apps ook demonstreren, zodat jij straks precies weet wat voor handige mogelijkheden jouw telefoon eigenlijk biedt. Ga jij straks ook slimmer op vakantie met je smartphone? Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek van 10.30 tot 12.00 uur. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig, je kan zo binnenlopen.

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Meer berichten