Smoothies voor het goede doel. (Foto: Privé)
Smoothies voor het goede doel. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Moederdag-smoothie voor goed doel

GIESSENBURG - Wil jij je moeder verrassen op Moederdag? Kom dan langs op de Hannesheerlijkheid in Giessenburg en geniet samen met je moeder van een smoothie op zondag 13 mei!

Vanaf 12.00 uur zijn bezoekers van harte welkom. Door de verkoop van deze overheerlijke 'mommy-smoothies' wordt geld ingezameld voor de realisatie van het Prinses Maxima Centrum. De mommy-smoothie kost €3,50 en wordt gesponsord door Jumbo van Geest uit Sliedrecht. Het totale bedrag dat deze dag wordt opgehaald met de 'mommy-smoothies' gaat naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 

De Hannesheerlijkheid in Giessenburg biedt voor iedereen wat wils. Je kan terecht op het volledige HannesHoeve-terrein, compleet met trampoline, speelveld, dierenweides enz.  In het weekend worden er heerlijke (speciale) koffie's en andere dranken, maar ook zelfgemaakte taarten en andere lekkernijen geserveerd. Ook is er een kleine lunchkaart en ijs. Kijk op www.hannesheerlijkheid.nl voor alle mogelijkheden. 

Voor de realisatie van het Prinses Máxima Centrum zetten veel mensen zich in om de noodzakelijke aanvullende financiering bijeen te brengen. Diverse partners, waaronder Stichting KiKa, particulieren, bedrijven en fondsen dragen al bij aan het centrum. Zo worden er veel initiatieven en events georganiseerd om geld op te halen.  Ten behoeve van de fondsenwerving is de Stichting Steun het Prinses Máxima Centrum opgericht. Deze stichting heeft de ANBI-status. 

Meer berichten