Dames 1 is weer landskampioen geworden!. (Foto: Pim Waslander)
Dames 1 is weer landskampioen geworden!. (Foto: Pim Waslander)

Dames 1 Sliedrecht Sport landskampioen; zaterdag huldiging

Sliedrecht - Het is Dames 1 van Sliedrecht Sport weer gelukt: ook dit jaar zijn ze woensdagavond landskampioen geworden. Aanstaande zaterdag 12 mei vormt sporthal De Basis het sfeervolle decor voor een grootse huldiging.

Ook wordt het beste seizoen ooit in de meer dan zestigjarige geschiedenis van de vereniging gevierd. Tevens wordt afscheid genomen van vertrekkende speelsters en stafleden. Het programma begint om 19.30 uur. Aansluitend breekt natuurlijk het kampioensfeest los.

2017-2018 was een absoluut topseizoen voor Sliedrecht Sport. Heren 1 werd kampioen van de Topdivisie en promoveert naar de Eredivisie. Dames 1 pakte de triple: Supercup, nationale Beker en het landskampioenschap én speelde in de Champions League. Meisjes C en Jongens A en C werden nationaal kampioen en als kers op de taart werd Sliedrecht Sport wederom uitgeroepen tot beste jeugdopleiding van Nederland.

Bekerkampioenen
Bij al deze aspecten wordt zaterdag tijdens de huldiging op feestelijke wijze stil gestaan. Eerder op die dag spelen Jongens A, B en C en Meisjes C hun finalewedstrijden in het bekertoernooi. Bij winst worden ook die teams 's avonds in het zonnetje gezet.

Afscheid
Tijdens de festiviteiten nemen we ook afscheid van de 'weggaanders', zoals Matt van Wezel, Erik Koppelaar en een viertal speelsters.

Meer berichten