Volop gezelligheid tijdens het evenement. (Foto: Privé)
Volop gezelligheid tijdens het evenement. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

'Marrakech aan de Giessen' op Graanbuurt

De Tagine, een Marokkaanse lifestyle winkel en webshop gevestigd in de Graanbuurt in Giessenburg organiseerde woensdag 9 mei een bijzondere avond, het 'Marrakech Festival 2018'. Met als doel om de oosterse en westerse cultuur op een positieve manier met elkaar te verbinden en dat is volgens de organisatie gelukt.

GIESSENBURG - Het was goed vertoeven aan de Giessen met verse Marokkaanse muntthee en overheerlijke Marokkaanse koekjes. De modeshow van Jumina Fashion uit Gorinchem gaf begeleid door een Marokkaanse trommelaar iedereen de juiste beleving van de fashion uit het oosten met een westerse touch.

Zo kon je ook echte Henna laten zetten, Marokkaanse lekkernijen proeven, oosterse epileer kunst uitproberen en een mooie nieuwe leer- en homecollectie van De Tagine bewonderen. Als afsluiting van het evenement werd er een dansoptreden gegeven door de populaire dansschool Roots Dance Studio uit Gorinchem.

Het was volgens de organisatie een avond met ontzettend veel belangstelling uit beide culturen. De Graanbuurt was compleet omgetoverd in klein Marrakech. Het doel van De Tagine is met succes geslaagd. Voor meer informatie over de Giessenburgse winkel kijk eens op de website www.detagine.nl.

Meer berichten