Er worden mensen gezocht. (Foto: Privé)
Er worden mensen gezocht. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Brandweer in Giessenburg zoekt vrijwilligers

GIESSENBURG - De brandweer in Giessenburg organiseert maandagavond 14 mei een grote oefening. De oefening wordt gehouden in het centrum van Giessenburg en is toegankelijk voor inwoners. De brandweer is op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
 
Buurtbewoners krijgen een realistisch beeld van een brandweerinzet. 'Een ideaal moment voor de inwoners van Giessenburg die geïnteresseerd zijn in de brandweer' vertelt Arie Boer. De oefening duurt ongeveer anderhalf uur en is in het centrum van het dorp. Naast het blussen van branden komt de brandweer ook in actie om hulp te verlenen.
 
De brandweermensen in Giessenburg zijn vrijwilligers. Ze komen pas naar de brandweerkazerne als ze opgeroepen worden. De Giessenburgers zoeken nieuwe collega's. Mannen én vrouwen die actief bijdragen aan de veiligheid van de directe omgeving. Voor alle werkzaamheden ontvang je een financiële vergoeding. Ben jij stressbestendig en kun je goed samenwerking? Dan is de brandweer iets voor jou!

Tijdens een informatieavond op dinsdag 22 mei kunnen geïnteresseerden kennis maken met de brandweer. Bezoekers kunnen de brandweer zelf beleven, er wordt meer vertelt over de brandweer en wat bij de functie komt kijken. Ze mogen ook zelf aan de slag! De informatieavond start om 20.00 uur en vindt plaats in de brandweerkazerne aan het Sportplein 1a in Giessenburg.

Meer informatie vind je op de website: www.brandweerzhz.nl 
 

Meer berichten