Leerlingen van basisschool De Driemaster maakten portretten van bewoners verpleeghuis Tiendwaert. (Foto: Privé)
Leerlingen van basisschool De Driemaster maakten portretten van bewoners verpleeghuis Tiendwaert. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Leerlingen De Driemaster maken portret van bewoners verpleeghuis Tiendwaert

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Onlangs brachten leerlingen uit groep 8 van basisschool De Driemaster een bezoek aan Rivas-locatie Tiendwaert. Bewoners werden door hen getekend. Van deze tekeningen wordt later door de leerlingen een collage gemaakt en deze wordt nog overhandigd aan de bewoners.

"Het contact tussen de leerlingen en de bewoners is altijd erg bijzonder om te zien," vertelt Hetty Bezemer, activiteitenbegeleider in Tiendwaert. "De leerlingen hebben mooie portretten van de bewoners gemaakt. Er zitten echte tekentalenten onder de leerlingen!"  Naar aanleiding van het bezoek hebben de leerlingen aan de bewoners gevraagd om naar  de eindmusical te komen op 10 juli aanstaande. Hetty: 'De bewoners vonden het hartstikke leuk om uitgenodigd te worden voor de eindmusical, dus hebben we geregeld dat we dit gaan doen. Deze dag zullen ook de collages overhandigd worden aan de bewoners.'

Meer berichten