Stichting Stimular koos voor een elektrische verhuizing. (Foto: Stichting Stimular)
Stichting Stimular koos voor een elektrische verhuizing. (Foto: Stichting Stimular) (Foto: )

Verhuizing Stimular: natúúrlijk elektrisch

Sliedrecht - Met een 100 procent elektrische verhuiswagen is de inboedel van stichting Stimular verhuisd naar een nieuwe locatie.

Als voorvechter van duurzaam ondernemen, koos Stimular voor een bedrijf dat net zo gepassioneerd is als het gaat om duurzaamheid: Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht. Het verhuisbedrijf zette hiervoor de 100 procent elektrische verhuiswagen van samenwerkingspartner Breytner in. Stichting Stimular, gevestigd in Rotterdam, heeft als doel om klimaatneutraal en circulair ondernemen te stimuleren bij bedrijven, (zorg)organisaties en overheidsinstellingen. Het streven is om ervoor te zorgen dat ondernemers en managers in alle beslissingen die zij nemen kiezen voor de meest duurzame oplossing.

"Wij stimuleren niet alleen andere ondernemers om duurzaam te werken, maar zijn hier ook zelf mee bezig als het gaat om onze eigen organisatie. Toen wij te horen kregen dat we zouden verhuizen naar een nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam, zijn we dan ook bewust op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf in deze regio dat zoveel mogelijk klimaatneutraal werkt. Niet alleen als het gaat om transport, maar op alle terreinen van de bedrijfsvoering," vertelt Marjon Olijdam van Stimular.

Meer berichten