Vier dames uit Nieuw-Zeeland, die bezig zijn aan een Europese tour, staan zaterdag op het podium van The Moonshine. (Foto: pr)
Vier dames uit Nieuw-Zeeland, die bezig zijn aan een Europese tour, staan zaterdag op het podium van The Moonshine. (Foto: pr) (Foto: pr)

Band uit Nieuw-Zeeland zaterdag in The Moonshine

Sliedrecht - Vier dames uit Nieuw-Zeeland, die bezig zijn aan een Europese tour, bestormen zaterdag het podium van The Moonshine. Een uniek optreden, met gratis entree.

Oorspronkelijk uit Christchurch, Nieuw Zeeland, maar tegenwoordig meer en meer een wereldburger. Opvallend genoeg werd de muzikant in de ooit zo verlegen Jas Josland losgemaakt toen zij karaoke ontdekte in Zuid-Korea. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, verliet haar droombaan en richtte zich fulltime op haar nieuwe leven als muzikant. Haar muzikale reis bracht haar in Hong Kong waar ze o.a. optrad bij TEDx en de Secret Island Party. In 2016 maakte Jas haar weg naar Schotland om op het Edinburgh Fringe Festival te spelen en solo door Europa te toeren. Een tweede tour volgde waarna ze zich richtte op het opnemen van haar debuutalbum "See What You Did There". Dit album vormt de backbone van haar derde Europese tour waarbij ze vergezeld wordt door de meiden van haar band die het repertoire nog meer power en intensiteit meegeven.

Eerste set begint rond 22.00 uur en de entree is gratis.

Meer berichten