Een bijzondere Israëlavond. (Foto: Hans van der Aa)
Een bijzondere Israëlavond. (Foto: Hans van der Aa) (Foto: Hans van der Aa)

Bijzondere Israëlavond in Koffiemolen Streefkerk

Op vrijdag 9 november zal in de Koffiemolen aan de Hoge Tiendweg in Streefkerk een bijzondere Israëlavond worden georganiseerd; aanvang: 19.30 uur.

STREEFKERK - Het thema is: Israël 70 jaar: 'n godswonder! Dit naar aanleiding van het feit dat in mei 1948 (drie jaar ná de Tweede Wereldoorlog!) door de toenmalige premier Ben Gurion de huidige Staat Israël werd uitgeroepen.

Op deze avond zal worden stilgestaan bij Gods leiding met Zijn volk (Zijn oogappel). Gastheer is Adri Schot uit Streefkerk, die de deelnemers in deze unieke lokatie zal ontvangen met koffie en gebak en later op deze feestelijke avond nog een drankje zal serveren. De presentatie is in handen van Gijs Zonnenberg uit Sliedrecht, die aan de hand van een power-point-presentatie u meeneemt naar dit bijzondere land. Het Jubeljaar wordt luister bijgezet door in het tweede deel van de avond het Hatikvah (volkslied) en andere feestelijk Hebreeuwse liederen te zingen. Een speciale avond, voor slechts 25 personen.

Vol is vol! Wie interesse heeft kan zich uitsluitend opgeven via de mail: koffieindemolen@gmail.com. Mocht er méér belangstelling zijn, dan bestaat de mogelijkheid dat op vrijdag 11 januari 2019 nog een extra avond zal worden gehouden.

Meer berichten