Foto: pr

Sleutels gevonden bij station Sliedrecht-Baanhoek

Sliedrecht - Op de parkeerplaats van Arriva trein- en busstation Sliedrecht-Baanhoek zijn woensdagavond 10 oktober rond 21.00 uur twee sleutels aan een ring gevonden. De ene sleutel is rood en de andere sleutel is blauw. Ook hebben beiden sporen van gebruik.

De buurtbewoonster die de sleutels gevonden heeft: "Ze zijn licht in gewicht, gemaakt in Italië en verder staat er Ultralite op de sleutels. De rode sleutel heeft op de achterkant UL 050L staan, de blauwe sleutel heeft CB 6 op de achterkant staan."

Om eventuele problemen te voorkomen, heeft de Sliedrechtse de sleutelbos meegenomen naar haar huis en daarna contact gezocht met De Merwestreek. "De sleutels liggen bij mij thuis in een bakje te wachten totdat ze kunnen worden teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. In de tussentijd liggen ze hier en wordt er niets mee gedaan, maar ik hoop dat degene van wie ze zijn, contact op kan nemen met De Merwestreek."

Van jou?

Als jij die persoon bent die zijn/haar sleutels kwijt is en (per ongeluk) op de parkeerplaats heeft laten vallen, dan kan je contact opnemen met redactie.mer@persgroep.nl.

Meer berichten