Francis, Desiree en Nienke van Vitaal Outdoor, Subtle Yoga Creations en Happy on the Move organiseren samen een yogafestival. (Foto:pr)
Francis, Desiree en Nienke van Vitaal Outdoor, Subtle Yoga Creations en Happy on the Move organiseren samen een yogafestival. (Foto:pr) (Foto: pr)

Organisaties slaan handen ineen bij Yoga Festival

Sliedrecht - 'Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?' Dat is de gedachte achter de samenwerking tussen Vitaal Outdoor, Subtle Yoga Creations en Happy on the Move. Respectievelijk Francis, Desiree en Nienke slaan de handen ineen voor het organiseren van het Yoga Festival Sliedrecht.

Op zaterdag 27 oktober vindt het evenement plaats. In de Happy on the Move studio aan de Maaslaan 6 zijn tussen 10.00 en 17.00 verschillende vormen van yogalessen te volgen. Yogamatten zijn beschikbaar, net als thee en water. Uiteraard mag daar een hapje niet aan ontbreken en dus verzorgt Linsey van Wild Flower Vegan Food de catering.

Deelname aan de lessen op 27 oktober is geheel gratis. Op de die dag kunnen bezoekers een donatie doen voor een goed doel. De keuze is gevallen op de Make a Wish Foundation, een organisatie die wensen vervuld van kinderen die ernstig ziek zijn. "Met elkaar kunnen we een mooi bedrag ophalen zodat we een steentje kunnen bijdragen aan het vervullen van wensen!", aldus de organisatoren. Er is plaats voor acht personen per les. Er worden zes lessen die dag aangeboden.

Aanmelden en meer info: www.vitaaloutdoor.nl/yoga-festival-sliedrecht/

Meer berichten