De krant is ook online te lezen.
De krant is ook online te lezen. (Foto: )

Goed nieuws: bezorging krant verbetert

De Merwestreek is al vele jaren hét gratis medium voor het lokale nieuws uit Sliedrecht en omgeving. Elke week weer werken we er met veel passie en plezier aan om het nieuws bij u thuis te brengen.
We hebben goed nieuws voor u. We gaan het aantal uitgiftepunten waar De Merwestreek is op te halen, uitbreiden. Dat houdt in dat wanneer u de krant even in uw brievenbus moet missen, u toch de papieren krant kunt lezen. Concreet betekent het dat De Merwestreek nu ook is af te halen bij onder andere het gemeentekantoor en bij de supermarkten Jumbo (Kerkbuurt) en Bas van der Heijden/Dirk van den Broek.

Natuurlijk is De Merwestreek ook altijd online te vinden, op www.demerwestreek.nl.

Oproep

Daarnaast werkt het bedrijf dat de bezorging van De Merwestreek voor zijn rekening neemt, er hard aan om de bezorging te verbeteren. Daarbij heeft het bedrijf wel uw hulp nodig. Heeft u een klacht over de bezorging? Vul dan het klachtenformulier in op de website (www.demerwestreek.nl/pagina/bezorgklacht) of spreek uw klacht in op het speciale telefoonnummer: 088-0561595. Want alleen als uw klacht in het systeem staat, kan de verspreider daarmee aan de slag.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Meer berichten