Foto:

Crockett & The Free Candle and Friends in The Moonshine

Sliedrecht - Prettig gestoord, onvoorspelbaar en altijd weer anders... dat is een avond Crockett & The Free Candle. Zaterdag 3 november treden zij op in The Moonshine in Sliedrecht.

Tijdens de Summer Sessions van Mark Kwakernaak liet het Sliedrechtse duo weer eens een stevig muzikaal poepje ruiken op het terras van The Moonshine, zoals ze dat eerder onder andere op het hoofdpodium van het Baggerfestival deden. Nu zijn ze terug met een speciale avondvullende show, Muzikale Potpourri in The Moonshine, om de boel weer ouderwets op zijn kop te zetten. Zoals bijna gebruikelijk als de heren in The Moonshine spelen weten we ook nu niet precies wat ze van plan zijn. Het enige wat Crockett & The Free Candle kwijt wilden is dat er "friends" zullen meespelen en de totale setlist maar liefst 34 nummers bevat! Gaan we Green Day, Mumford & Sons, Status Quo, U2, Robbie Williams of CCR horen? Wie zal het zeggen... het beloofd sowieso weer een knotsgekke avond te worden met Sliedrechts mafste duo en hun muzikale verrassingspakketten!

The Free Candle: https://www.youtube.com/watch?v=Vj7bRuuJ27M

The Moonshine aan de Stationsweg is zaterdag vanaf 16.00 uur geopend en de eerste set begint om 21.30 uur. Uiteraard is de entree gratis.

Meer berichten