Sinterklaas komt op 17 november aan in Sliedrecht

Sliedrecht - Sinterklaas komt met zijn pieten in Sliedrecht aan op zaterdag 17 november. Om 9:30 uur zal de pakjesboot aanmeren en wordt een tocht gemaakt over de Havenstraat naar het bordes van het Raadhuis. Daar heet burgemeester Van Hemmen Sinterklaas officieel welkom in Sliedrecht. Vervolgens gaat de goedheiligman zijn tocht vervolgen over De Kerkbuurt. Op het Merwedeplein zal de stoet een korte stop maken om daar weer de bekende mega-polonaise te lopen.

In de middag zullen in Sporthal De Stoep de Sinterklaashows gehouden worden. Er zullen twee shows worden opgevoerd. Voor de 1e show zal de deur opengaan om 13:00 en de show begint om 13:30 uur en voor de 2e show zal de deur opengaan om 15:00 uur en deze zal beginnen om 15:30 uur. De toegang is gratis, maar alleen toegankelijk met entreekaarten en per kind mag er 1 volwassenen naar binnen.

De entreekaarten zijn af te halen op maandag 12 november vanaf 09:30 uur bij Intratuin Sliedrecht aan de Prisma 200, maandag 12 november vanaf 13:00 uur bij La Bonniere op het Burg. Winklerplein 39 en op dinsdag 13 november vanaf 09:00 uur bij Fa. de Vries en Zn. op de Kerkbuurt 25. Op het bordes van het Raadshuis zal de sinterklaas ook nog bekend maken of er bij de ingang van de sporthal nog kaarten verkrijgbaar zijn.

Meer berichten