Een deel van de poster om de Comedynight aan te kondigen.
Een deel van de poster om de Comedynight aan te kondigen. (Foto: Ilona ter Horst)

Vrijdag Comedynight in jongerencentrum Elektra

Sliedrecht - Het is vrijdagavond 9 november Comedynight bij jongerencentrum Elektra, aanvang om 20.30 uur.

Theatersport, bijna veertig jaar geleden bedacht en bekend geworden in televisieprogramma’s als ‘Whose line is it anyway’ en ‘de Lama’s’ wordt alleen al in Nederland gespeeld door tientallen groepen die elkaar regelmatig uitnodigen om impro-battles met elkaar te spelen. Hierbij spelen twee teams korte geïmproviseerde scenes met behulp van input uit het publiek. Rechters en publiek bepalen welke scenes het leukst zijn en kennen punten toe.

Vrijdagavond 9 november zal Imprisoned, een nieuwe groep enthousiaste theatersporters die volledig bestaat uit professionele acteurs uit verschillende disciplines, laten zien dat zij veel meer kunnen dan de rol van een strenge bewaker spelen. Als acteurs werken zij al langer samen bij Prison Escape, een interactief spel in de Koepelgevangenis in Breda, waar kunnen improviseren zeker geen overbodige luxe is.

Voor haar debuut op vrijdag 9 november heeft Imprisoned een topteam uitgenodigd. De Impromaniacs, opgericht in 2005. Snelle grappen wisselen af met ontroerende scènes.
Om het debuut van Imprisoned te vieren heeft Elektra besloten om deze eerste battle als cadeau aan te bieden: de toegang is vrijdag gratis.

Meer berichten