De selectie van de vereniging heeft al gebruik mogen maken van de samenwerking. (Foto: Privé)
De selectie van de vereniging heeft al gebruik mogen maken van de samenwerking. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Uitbreiding sponsoring SKC Merwede/Multiplaat

Paramedisch Centrum Twigt (PMC Twigt) zal de sponsoring bij SKC Merwede/Multiplaat uitbreiden.

SLIEDRECHT - Ook Sport Medisch Centrum Sliedrecht (SMC) maakt hier onderdeel van uit. Bij PMC Twigt wordt men behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met fysiotherapie, lymfe-oedeemtherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie en handtherapie. Ze doen er alles aan om uw klacht(en) te verhelpen. U kunt bij hen terecht voor onder andere rugklachten, armen- en schouderklachten, heup-, knie- en enkelklachten.

Bij SMC Twigt wordt men behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met (sport)fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. De therapeuten begeleiden en behandelen u om uw doelen te halen. Dit doen ze met een actieve benadering en dit is juist iets waar Merwede/Multiplaat naar op zoek is.

De samenwerking is gericht revalidatie, krachttraining en blessurepreventie voor de seniorenleden van de vereniging. Er is een inloopspreekuur zonder afspraak op de locatie sporthal De Basis. De communicatielijnen met de spelers/speelsters, verzorgster en de trainers zal zo kort mogelijk gehouden worden om een optimaal resultaat te bereiken.

Alle leden van SKC Merwede/Multiplaat ontvangen daarnaast een aantrekkelijke korting op fitness in de speciaal daarvoor opgezette zaal in De Basis. Er wordt dan door de therapeuten/begeleiders een individueel programma op eigen niveau opgesteld, specifiek gericht op korfbal.

De selectie van de vereniging heeft al gebruik mogen maken van de samenwerking en heeft een krachttraining gekregen onder professionele begeleiding van Tom Baas (zie foto).

Voor meer informatie, zie de volgende websites: www.pmctwigt.nl en www.smcsliedrecht.nl.

Meer berichten