Peter en Margot Kreukniet. (Foto: Privé)
Peter en Margot Kreukniet. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Feest bij de Voedselbank Sliedrecht

Donderdag 29 november was het groot feest bij de Voedselbank in Sliedrecht. Voor de 9e keer op rij verzorgden Peter en Margot Kreukniet met hun jaarlijkse actie Geef4Kidseen mooi cadeau voor de kinderen van de Voedselbankklanten.

SLIEDRECHT - Ieder jaar weer worden zij geholpen door familie, vrienden en kennissen met financiële giften en kopen zij voor ieder kind een cadeau.

Hierbij wordt per kind gekeken naar een passend geschenk. Met een aantal vrienden werd alles bij huize Kreukniet ingepakt. Ook Bleskensgraaf en Nieuw-Lekkerland delen ieder jaar in de vreugde, omdat deze pakketten ook vanuit Sliedrecht uitgegeven worden.

In totaal waren er dit jaar 75 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. De oudere kinderen vanaf 12 jaar ontvingen een cadeaubon van een plaatselijke winkel. "Het blijft dankbaar werk om te doen," aldus Peter en Margot Kreukniet van de voedselbank in Sliedrecht. "Volgend jaar zijn we voornemens het geheel nog een extra tintje te geven, omdat dit voor ons een lustrum wordt, namelijk voor de 10e keer."

Meer berichten