Een kerstconcert in Hardinxveld-Giessendam. (Foto: Privé)
Een kerstconcert in Hardinxveld-Giessendam. (Foto: Privé) (Foto: )

'Amazing Christmas' met gospelkoor Chananja

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op zaterdagavond 15 december organiseert Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden een Kerstconcert in het kerkgebouw van Christengemeente Hardinxveld aan de Breedeway 1a. Medewerking wordt verleend door de Amazing Kids, Teens & Voices. De avond begint om 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.

De entree bedraagt voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50, voor volwassenen € 5,-. Een familiekaart (2 volwassenen en 2 of meer kinderen t/m 12 jaar) kost €15,-. De toegangsprijzen zijn incl. koffie, thee of limonade. Reserveren kan via: reserverenchananja@gmail.com.
 
Tijdens het concert zullen beide koren hun eigen Kerstnummers ten gehore brengen. De 35 koorleden van Gospelkoor Chananja staan al 25 jaar onder leiding van dirigent Peter Koetsveld. Het koor, dat deze avond wordt versterkt door 20 gastleden, zingt Nederlandstalige gospels, relipop en Charleston-achtige Kerstnummers. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de vaste band, bestaande uit toetsen, drums, gitaar, bas, trompet, klarinet en viool. Voor meer informatie over Chananja en het Kerstconcert kan men terecht op de site https://koorchananja.wordpress.com/.

De Amazing-koren bestaan uit enthousiaste groepen kinderen, tieners en jongeren, die met zang, dans en drama over God vertellen. De productie is in handen van Gert-Jan en Hanneke Scherff uit Molenaarsgraaf. Ze zijn beide professionele musici en afgestudeerd aan het Rotterdamse conservatorium. Muziek en lesgeven zijn hun passie. Ze schrijven zelf de liedjes en de choreografie voor de Kids-groep. Tijdens het kerstconcert brengt Amazing voor jong en oud een prachtig programma. Meer info is te vinden op www.amazingkidsenteens.nl

Meer berichten