Zangkoor Expressif. (Foto: Privé)
Zangkoor Expressif. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Winterconcert Zangkoor Expressif

Na een succesvol optreden zondag 2 december met het Calandkoor in Rotterdam wordt er op dinsdag 11 december in de RK Kerk, Stationsweg 179 in Sliedrecht een winterconcert georganiseerd door Zangkoor Expressif onder leiding van en begeleid door Marlous Smit jr. De avond begint om 20.00 uur.

SLIEDRECHT - De toegang is gratis, net als de koffie en thee in de pauze. Expressif is een dameskoor uit Hardinxveld-Giessendam met een zeer gevarieerd repertoire, dat bestaat uit licht klassieke, populaire en musicalmuziek.

Over het algemeen wordt dit driestemmig uitgevoerd, soms a capella. Natuurlijk staan er deze avond ook een aantal kerstnummers op het programma zoals Silent Night, O holy night en The little drummer boy. Na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Dames die interesse hebben om mee te komen zingen bij Zangkoor Expressif zijn in het nieuwe jaar van harte welkom bij de repetities op dinsdagavond in het Scoutinggebouw A15, Sliet 2 te Hardinxveld-Giessendam vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.

Meer berichten