Zaterdag 5 januari trapt The Bukkums het nieuwe jaar af in The Moonshine.
Zaterdag 5 januari trapt The Bukkums het nieuwe jaar af in The Moonshine. (Foto: pr)

Nieuwjaar bij The Moonshine

Sliedrecht - Net als vorig jaar luidt muziekcafé The Moonshine in Sliedrecht ook 2019 weer in stijl in met de Nieuwjaarsborrel. Tijdens een gezellige avond vol bekende gezichten wordt direct het nieuwe live muziekjaar afgetrapt, dat weer over zal lopen met de lekkerste bands uit binnen- en buitenland. Een aantal bands die eerder de pannen van het dak wisten te spelen zullen terugkomen naar The Moonshine, maar ook zullen de nodige nieuwe gezichten het podium beklimmen. De eerste nieuwe gezichten van 2019 zijn The Bukkums en zij bijten deze avond direct de spits af met een heerlijk portie 80's en 90's rock. 

The Bukkums is een 4-koppige formatie uit de regio Utrecht die in 2015 samen kwam uit een missie om de Rock & Roll levend te houden. Juist nu de rock meer en meer een bijrol speelt op de Nederlandse radio brengt de band de rock van de 80's en 90's terug met juist de nummers die je wilt horen. Met een eigentijdse mix van Engels- en Nederlandstalige rock van bands als Metallica, R.E.M, Stone Temple Pilots en The Scene brengen The Bukkums voor ieder wat wils. 

LET OP: Speciaal voor de aftrap van het nieuwe jaar beklimmen The Bukkums al om 20.00 uur het podium dus kom vooral op tijd!

Bekijk hier een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=xUZDA6lbWyg

Meer berichten