Motorboat komt naar The Moonshine. (Foto: Privé)
Motorboat komt naar The Moonshine. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Motorboat Classic Rock in The Moonshine

Van Deep Purple tot Thin Lizzy en van Black Sabbath tot Pink Floyd... Het repertoire van Motorboat mag met recht een verwennerij voor iedere classis-rock liefhebber genoemd worden.

SLIEDRECHT - Met optredens op onder meer het Baggerfestival en Big Rivers is de band natuurlijk zeker geen onbekende, al stond de band om onverklaarbare redenen nog niet eerder op het podium in The Moonshine in Sliedrecht.

Op zaterdagavond 12 januari gaat dit dan eindelijk toch gebeuren en kunnen we ons opmaken voor een lesje pure rockhistorie van de band die bestaat uit docenten van het Walburgcollege in Zwijndrecht. Tijdens een zeer gevarieerde show brengt Motorboat een mix van hits en nummers met een "o ja" karakter waarbij ook de nummers waar menig band zich niet aan durft te wagen niet geschuwd worden.

Van Comfortably Numb om eens lekker voor te gaan zitten tot The Evil that man do om heerlijk uit je dak te gaan, een avond Motorboat is een warme douche voor alle muziekliefhebbers. Wederom een avond live muziek van het zuiverste soort die je natuurlijk niet mag missen. Motorboat bestaan uit Gert Jan Vorst: gitaar en zang; Toshiro Paliama: gitaar en zang; Gert van Driel: toetsen en zang; Michael van Loozen: basgitaar en Henk van Bennekum: drums.

Bekijk hier een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=VtgEJIG7BHw.

Nog een leuk weetje voor de oude rockers... Drummer Henk van Bennekum speelde in de jaren '70 , '80 in Hardinxveldse bands als Dirty One, The Uncle-Northern Band, Dionysos.

De eerste set begint om 21.30 uur en de entree is gratis.

Meer berichten