Kate is een voormalig sponsorkind dat via stichting Woord en Daad werd gesponsord. (Foto: Privé)
Kate is een voormalig sponsorkind dat via stichting Woord en Daad werd gesponsord. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Voormalig sponsorkind Kate komt spreken

De Diaconale Adoptie Commissie van de Hervormde Gemeente Sliedrecht houdt op donderdag 17 januari een speciale avond met voormalig sponsorkind Kate Ann Micosa als hoofdspreker.

SLIEDRECHT - Kate is een voormalig sponsorkind dat via stichting Woord en Daad werd gesponsord, en zo een opleiding kon volgen om de succesvolle vrouw te worden die ze nu is. De avond vindt plaats in de Maranathakerk, Lijsterweg 2 te Sliedrecht en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Ruim 40 jaar geleden is de Diaconale Adoptie Commissie in Sliedrecht gestart.

Al die tijd maakt de commissie het verschil voor sponsorkinderen uit Afrika, Azië en Latijns Amerika, via Woord en Daad. 17 januari zal voormalig sponsorkind Kate uit de Filipijnen vertellen over het verschil wat sponsoring in haar leven heeft gemaakt. Kate is in Nederland voor de Woord en Daad Werelddag op 19 januari.

"Nu ik werk kan ik mijn studie betalen en mijn familie onderhouden", aldus Kate. "Er zijn veel meer kinderen in een achterstandspositie die ook liefde en steun nodig hebben om hun dromen na te jagen."

Meer berichten