De bekende pianist Jan Vayne. (Foto: Privé)
De bekende pianist Jan Vayne. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Concert Inspire2LiveChoir in Hardinxveld-Giessendam

Het bijzondere en unieke koor Inspire2LiveChoir, onder meer bekend van het tv-programma Holland's Got Talent, geeft op zaterdag 16 februari een concert in De Bron aan de Maasstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam. Een concert dat in het teken staat van Support Casper.

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (ruim 190 leden) o.l.v. Peter Overduin, sopraan Annelies Schep, trompettist Maurice van Dijk, organist André de Jager en de bekende pianist Jan Vayne aan de vleugel. Het koorconcert in De Bron, Maasstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam wordt georganiseerd voor de kankerbestrijding. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Zie www.inspire2livemusic.nl.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Na afloop is er een hapje en drankje om gezellig na te praten. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Kaarten verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartvoorverkoop: Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245, Hardinxveld-Giessendam.

Meer berichten