De volgende editie staat al gepland. (Foto: Privé)
De volgende editie staat al gepland. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Tweede event About Us geslaagd

Zondag 3 februari was de tweede editie van het event 'About Us'. Anko Oussoren sprak aan de hand van muziek- en filmfragmenten over het thema 'Lonely Paradise'. 

SLIEDRECHT - Leidraad was de film ' Into The Wild' waarin de hoofdpersoon worstelt met zijn verleden, vergeving en vrijheid. Over deze onderwerpen werden de bezoekers aan het denken gezet. Het doel van 'About Us' is om de bezoekers een prikkelende boodschap mee te geven die ook na het event nog blijft hangen. Het belangrijkste is dat iedereen welkom is en zich welkom voelt, we willen vooral niet moraliseren en oordelen. Zoals de organisatie zelf zegt: een uurtje om even stil te staan, te bezinnen en geïnspireerd te worden. Zo'n 300 bezoekers vonden deze zondagmiddag de weg naar de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht waar de events plaats vinden.

De volgende editie van About Us staat gepland op zondag 19 mei van dit jaar. Arjen ten Brinke zal dan spreken over het thema ' I'm Only Human. Voor meer informatie over About Us kan men terecht op www.about-us.nl. Ook zijn daar alle events terug te kijken. About Us is ook te volgen op social media als Facebook en Instagram.

Meer berichten