De training begint bijna. (Foto: Privé)
De training begint bijna. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Home-Start: krachtige vrijwilligers voor prachtige ouders

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Humanitas Home-Start biedt, op vriendschappelijke basis, emotionele steun en praktische hulp aan gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.  Deze ondersteuning wordt geboden door vrijwilligers die zelf opvoedervaring hebben. Zij steunen een gezin door hen wekelijks te bezoeken. In Hardinxveld-Giessendam is behoefte aan nieuwe vrijwilligers.

Vrijwilligers van Home-Start krijgen door dit werk het gevoel iets voor anderen te betekenen, en leren daar zelf ook weer veel van. Voelt u er ook iets voor om als vrijwilliger, op basis van gelijkwaardigheid, een gezin met kinderen te ondersteunen? Dan bent u van harte welkom bij Home-Start Hardinxveld-Giessendam. Als u overweegt vrijwilliger bij Home-Start te worden, bespreekt u met de coördinator in een kennismakingsgesprek de werkwijze van Home-Start, uw motivatie, wensen, mogelijkheden en achtergrond. Daarna volgt een training die u vertrouwd maakt met de methodiek van Home-Start. Deze training start op 15 februari 2019. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Enthousiast geworden? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar de coördinator van Home-Start Hardinxveld-Giessendam, Sascha Zonneveld telefoon: 06 20 24 93 28 s.zonneveld@humanitas.nl. Meer informatie is beschikbaar op: www.home-start.nl of www.humanitas.nl.

Meer berichten