Miek-Kado Boek-Kadoshop te Giessenburg biedt u de mogelijkheid om boeken te doneren. (Foto: Privé)
Miek-Kado Boek-Kadoshop te Giessenburg biedt u de mogelijkheid om boeken te doneren. (Foto: Privé)

Boeken doneren via Miek-Kado Boek-Kadoshop

GIESSENBURG - De leesbevorderingscampagne 'Geef een boek cadeau' heeft als missie om alle kinderen in Nederland te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. 

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op 'geven', hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. 

Miek-Kado Boek-Kadoshop te Giessenburg biedt u de mogelijkheid om boeken te doneren. Als u namelijk heel graag wilt geven, maar u niet weet aan wie, helpen wij u! U kunt bij ons een Kruistocht in Spijkerbroek kopen, voor maar €2,50 en plaatsen op het boekenplankje in de winkel. Wij zorgen ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan de StichtingVoedselbank Giessenlanden-Zederik. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in Nederland een Kruistocht in Spijkerbroek ontvangt!

Miek-Kado Boek-Kadoshop
Dorpsstraat 76
3381 AH Giessenburg
tel. 0184-651976
info@miek-kado.nl
www.miek-kado.nl

Meer berichten