Elektra zit aan de Stationsweg. (Foto: Eline Lohman)
Elektra zit aan de Stationsweg. (Foto: Eline Lohman)

Activiteiten voorjaarsvakantie bij SOJS

SLIEDRECHT - Natuurlijk is er weer genoeg te doen in de voorjaarsvakantie bij SOJS. Geef je nu op voor de volgende activiteiten.
 
Do it Yourself Macrame
Wil je een uniek sieraad maken? Leuk om cadeau te doen aan iemand of gewoon om lekker zelf te houden.
Leer de basis van micro macramé. De mogelijkheden om sieraden te maken met de oude macramétechniek zijn eindeloos! We gebruiken kralen van mineralen en edelstenen, zoals Jade, tijgeroog, amethist en noem maar op. 
Naast dat de kralen heel mooi zijn hebben ze ook nog eens een speciale betekenis en helende werking. De tijgeroog edelsteen is bijvoorbeeld de steen van bescherming en zelfstandigheid. 
In deze workshop gaan we een armband maken. Allerlei verschillende patronen en knopen zijn toe te passen en te combineren met leuke kralen en hangertjes.
Het is niet moeilijk, iedereen kan het leren! Deze workshop is bedoeld voor de leeftijdscategorie 12 t/m 26 jaar en wordt gegeven op maandag 25 februari van 14:00 uur tot 16:30 uur in Elektra aan de stationsweg 4 in Sliedrecht. Schrijf je nu in voor de workshop door te mailen naar: manuelle@sojs.nl.
 
Reis om de wereld
Ken je het spel apenkooi?! Dit spel spelen wij nu in een nieuw jasje; Reis rond de wereld. Altijd al eens een spel willen spelen, waarbij je kan zwaaien, springen en rennen over toestellen heen zonder de grond te mogen raken? Geef je dan snel op, door te mailen naar michael@sojs.nl!
Deze workshop is bedoeld voor de leeftijdscategorie 6 t/m12 jaar en wordt gegeven op dinsdag 27 februari in sporthal de Valk met de volgende tijdsindeling:
09:30 uur - 11:00 uur: groep,3, 4, 5
11:00 uur - 12:30 uur: groep 6, 7, 8
 
FIFA toernooi
Durf jij het aan tegen andere FIFA fanaten? Kom strijden voor de eer en een leuke prijs. ! Deze workshop is bedoeld voor de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar en wordt gegeven op woensdag 27 februari om 13:30 uur in Elektra aan de stationsweg 4 in Sliedrecht.  Geef je op door te mailen naar Jordi@sojs.nl

Meer berichten