Het Createam zorgt er met allerlei verkopen voor dat de cheques met mooie bedragen worden aangevuld. (Foto: Privé)
Het Createam zorgt er met allerlei verkopen voor dat de cheques met mooie bedragen worden aangevuld. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Kies eieren voor je geld

REGIO – Het Createam van het bijzondere en unieke koor Inspire2LiveChoir verkoopt o.a. eieren maar ook tweedehands boeken voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Support Casper, de stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Het Createam maakt deel uit van het koor Inspire2LiveChoir, het koor dat uitsluitend zingt voor projecten van de kankerbestrijding. Dit team zorgt er geheel belangeloos voor dat de cheques voor de goede doelen telkens met een mooi bedrag worden aangevuld. Het Createam heeft de hand weten te leggen op diverse tweedehandsboeken van bekende en minder bekende schrijvers en die zijn voor een leuk prijsje te koop bij de kraam op zaterdag 9 maart in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Daarnaast staat het Createam met zelfgemaakt crea-artikelen in Landvast te Alblasserdam tijdens de Ladies Night op 13 maart.

Verder staat het Createam op 23 maart met een kraam bij korfbalvereniging De Alblatros in Zwijndrecht, op 5 en 11 april bij Loods de zoete inval, Oudeland 134 in Zwijndrecht, op 6 april bij De Karwei in H.I. Ambacht en op 12 en 13 april bij de Gamma in Zwijndrecht. Daar kunnen mensen eieren kopen om deze te beschilderen met Pasen, op te eten of te gebruiken in allerlei gerechten. De eieren komen uit een wel heel bekend deel van Nederland als het gaat om kakelverse, overheerlijke en grote eieren, nl. Barneveld.

De opbrengst van de eieren-, crea- en boekenverkoop gaat dit keer naar de stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Deze stichting zamelt geld in voor het onderzoek waarmee Prof. dr. Casper van Eijck met zijn team in het Erasmus MC bezig is om de behandelmethode verder te ontwikkelen zodat mensen met de diagnose alvleesklierkanker kans op genezing hebben. Dit medicijn wordt door het EMC in een eigen laboratorium ontwikkeld en is mogelijk al over twee jaar verkrijgbaar.

Meer berichten