De Lange Wei verwelkomt nieuw lid in de Raad van Toezicht

Regio - Remko Lagendijk is deze week, op woensdag 6 maart, toegetreden tot de Raad van Toezicht van zorgorganisatie De Lange Wei. Remko neemt het stokje over van René de Bonte die vertrekt vanwege het verstrijken van zijn tweede zittingstermijn.

Remko Lagendijk (1981) is 20 jaar werkzaam bij PwC als registeraccountant. Remko heeft in deze rol een brede kennis en ervaring op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en ICT. Binnen de Raad van Toezicht zal hij dan ook de functie van voorzitter auditcommissie op zich nemen. Remko is woonachtig in Giessenburg en is daar ook toezichthouder bij De Tilgroep.
Ron Axt, voorzitter van de Raad van Toezicht: "Met het vertrek van René de Bonte en de komst van Remko Lagendijk is onze Raad van Toezicht weer compleet. Wij zijn René veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet als toezichthouder bij De Lange Wei. Hij heeft dit op een zeer deskundige en betrokken manier gedaan. Daarnaast wensen wij Remko veel succes toe in zijn nieuwe rol. Het feit dat hij woonachtig is in het werkgebied van De Lange Wei geeft veel betrokkenheid met de inwoners van de regio. Wij wensen hem veel succes toe en vertrouwen op een constructieve en plezierige samenwerking."

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

Meer berichten