Foto: pr

Niels van 'The Voice' in The Moonshine

Sliedrecht - Niels Hereijgers, frontman van de band The Containers en bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland, treedt zaterdag 23 maart op in The Moonshine. De band brengt een zeer afwisselend repertoire. Van subtiel tot heftig en van even geleden tot nieuw met nummers van o.a. Muse, Foo Fighters, Imagine Dragons, Bruno Mars, Kensington, Editors, Ed Sheeran enzovoort.

Bijna twee jaar geleden waren The Containers voor het laatst in Sliedrecht met één van hun laatste shows met de oude bezetting. Kort daarop ging de band op de schop en werd een nieuwe impuls gevonden in de vorm van een nieuwe frontman. Na eerder al wat losse optredens met The Containers gedaan te hebben voegde Niels Hereijgers zich begin 2017 bij de band en sindsdien is het hard gegaan. Als deelnemer aan The Voice of Holland 2019 heeft inmiddels heel Nederland kennis kunnen maken met de indrukwekkende stem van Niels en wist alleen "Mama Noekie" de knop van haar stoel niet te vinden tijdens de blind auditions.

Beluister hier alvast een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=SyEu9SKq1AY

The Moonshine opent haar deuren om 16.00 uur en rond de klok van 20.00 uur begint de band aan hun soundcheck. De eerste set begint rond 22.00 uur en de entree is in The Moonshine altijd gratis.

Meer berichten