Een geslaagde actie. (Foto: Privé)
Een geslaagde actie. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Trimclub ABC steunt Stichting ALS met € 1200

SLIEDRECHT - Leden van de trimclub ABC wandelden, fietsten en liepen zaterdag samen met hun familie en vrienden voor de Stichting ALS.

Even in gedachten bij die mensen, die niet langer meer in staat gesteld worden om aan hun conditie te kunnen werken. Bij hen, die getroffen zijn door ALS. Het is nog niet bekend hoe je daarvan kunt genezen. Drie leden van de trimclub doen elk jaar mee met de City-Swim in Amsterdam om geld bij elkaar te zwemmen voor de Stichting ALS. In de hoop, dat ontdekt wordt, hoe ALS behandeld kan worden en om de kwaliteit van leven van de patiënten te verbeteren.

De trimclub kan hen nu sponsoren met bijna 1200 euro. Ze willen ook vooral de niet-leden bedanken, die zaterdag met meegedaan hebben. Iemand zei: "Eigenlijk is 10 kilometer lopen voor mij wel ver en heb ik wat last van mijn voeten." Op de vraag, 'Wil je dan wel gaan rennen – was het antwoord: "Ik heb geen ALS, alleen een beetje last". Die inzet waardeert de club enorm. De trimclub kijkt terug op een succesvolle actie.

Meer berichten