De liedjes zullen wat makkelijker mee te zingen zijn op het eerste gehoor. (Foto: Privé)
De liedjes zullen wat makkelijker mee te zingen zijn op het eerste gehoor. (Foto: Privé)

Badkamerkoor Sliedrecht zingt op 7 juni nét niet vals

SLIEDRECHT - Na drie keer zingen komt het Badkamerkoor Sliedrecht tot de conclusie: het badkamerkoor is een groot succes en gaat ook het komend seizoen door. Maar het koor gaat het een tikkie anders doen.

De liedjes zullen wat makkelijker mee te zingen zijn op het eerste gehoor. En de leiding gaat over in andere handen. Met de dirigent Robert Vuijk is het koor namelijk tot de conclusie gekomen dat hij een hoger niveau nastreeft dan zij doet. Het idee is nog steeds: gewoon lekker zingen, zoals je dat thuis onder de douche ook doet.

Vanaf 7 juni staan enkele leden van de zanggroep Tisnennyfals voor het koor met een repertoire van de betere Nederlandstalige en Engelse liedjes. Goed proberen te zingen blijft wel voorop staan. Het wordt geen kroegkoor. Het koor weet dat zij het met zoveel mensen niet iedereen naar de zin kan maken. Voor degenen die houden van de aanpak van Robert Vuijk is er goed nieuws: zij kunnen iedere eerste of tweede zaterdagochtend van de maand terecht in het Dordrechts Museum waar hij de leiding heeft van het plaatselijke Badkamerkoor. Verdere informatie: robertvuijk@telfort.nl.

De verandering kan helaas nog niet doorgevoerd worden voor 10 mei. Let op: die avond gaat dus niet door. De eerstvolgende wordt dus 7 juni. En noteer al vast de data voor het komend seizoen: vrijdagavond 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december.

Meer berichten