De onthulling. (Foto: Privé)
De onthulling. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Eerste school in Sliedrecht krijgt School op Seef label

Woensdag 10 april heeft SBO de Akker als eerste school in Sliedrecht het verkeersveiligheidlabel School op Seef in ontvangst mogen nemen. Het label werd onthuld door wethouder T. Spek.

SLIEDRECHT - Hij kreeg hierbij hulp van Harold van der Vliet, een leerling uit groep 1-2. Naast de wethouder sprak directeur M. Aarnoudse zijn dank uit naar de leerlingen van de school, de leerkrachten en met name alle betrokken ouders, verkeersouders en de verkeersjuf, mevrouw T. Doedens, die de school in deze jaren op een enthousiaste en lucratieve wijze begeleid heeft.

Na de toespraken verzamelden de leerlingen van SBO de Akker zich naast de school waar de wethouder, de directeur en de verkeersjuf op een één- wieler een klein parcours moesten rijden. Zij werden al snel bij gestaan door de kinderen uit groep 1 en 2 die op hun prachtig versierde fietsen, steppen en kar het parcours rond gingen. Na afloop van het officiële gedeelte bij de Sliedrechtse school konden ouders en kinderen genieten van een hapje en drankje en ging iedere groep aan de slag met een creatieve opdracht in het kader van verkeer.

Meer berichten